Seo Trainer Nederland Jeroen Smid – Docent SEO Friesland – Online Marketing en zoekmachine specialist Drachten

Seo Trainer Nederland Jeroen Smid – Docent zoekmachine optimalisatie Friesland – Online Marketing en SEM specialist Drachten. Als oud Drachtster en internationaal SEO Trainer en docent was Jeroen Smid nauw betrokken bij OF-Connect als Seo adviseur. Tijdens het event liet Jeroen u zien hoe eenvoudig ieder bedrijf of organisatie zichzelf zichtbaarder kan maken door een juiste SEO approach met een Software Setup. Geen kortstondig trucje maar een degelijke softwaretool, inclusief uitgebreide ondersteuning van de SEO professional Jeroen Smid. Wilt u meer weten over Seo Trainer Jeroen Smid? Lees dan nu verder.

Seo Trainer Nederland Jeroen Smid – Docent zoekmachine optimalisatie Friesland – Online Marketing en SEM specialist Drachten

Seo Trainer Nederland Jeroen Smid

Seo Trainer Nederland: Mijn kennis omtrent zoekmachine optimalisatie ( seo)  deed ik op gedurende een lange carrière en heel veel uitproberen en ontwikkelen. Er volgde een lange zwerftocht langs cursussen, bijbaantjes en serieuze functies in onder andere Zwitserland, Engeland, Turkije en Duitsland. Ik volgde tal van ICT-opleidingen en werkte ondertussen als specialist op het gebied van SEO voor steeds meer en ook steeds grotere grotere bedrijven.

Wat is eigenlijk SEo en wat zegt wikipedia daarover?

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO[1]) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voorzoekmachineadverteren.

Online Marketing en SEM specialist Drachten door Seo Trainer Jeroen Smid

SEO; dat staat voor Search Engine Optimalization, kortom: gevonden worden door Google. Ik gaf al wat langer les aan diverse academies in Duitsland en al wat langer aan nationale en internationale bedrijven. Na een tijdje kwam ik in kontakt met Professor Dr. Mike Friedrichsen die zag wat ik kon en gaf me tot mijn grote verrassing een nieuwe uitdaging: ik mocht gaan lesgeven aan universiteiten; jongeren leren hoe je zorgt dat websites gevonden worden.

Het was zeer inspirerend, al moest ik wel wekelijks ongeveer zestig websites beoordelen die door studenten waren gemaakt. En dan beoordeel je op een paar honderd criteria. Veel werk, dus. Daarom ontwikkelde ik daar software voor. Dat heb ik nu af en bied ik ook aan, aan het MKB. Het is software die jou als bedrijf helpt om constant bovenaan te staan in Google. Gewoon, door aan de hand van een checklist de juiste dingen te doen. Het kost je ruim  euro  3 per dag inklusief SEO knowhow transfer en je bent veel beter zichtbaar in het internet en dat vergroot de kans op nieuwe online klanten. Maar dat is slechts maar het begin van Online Marketing!

Seo Trainer Nederland Jeroen Smid

Seo Trainer Nederland Jeroen Smid

Docent zoekmachine optimalisatie Friesland

Inmiddels werk ik nog altijd voor grote en kleine bedrijven en loopt ook het opleiden van online marketing docenten naast het lesgeven en ontwikkelen van software voor nog meer zichtbaarheid als een trein. Dat doet hij overal in Europa, maar meestal in Duitsland, Zwitserland, Singapore en natuurlijk ook Nederland.

Seo Trainer Nederland Jeroen Smid: Ik sta o.a. in de SEO en social media academie lijstjes van de overheid in Duitsland en leid die mensen dan op tot SEO-specialist. Dat gaat hartstikke goed. Er zijn al heel wat doorgegroeid naar hoge posities in het bedrijfsleven.”

Docent zoekmachine optimalisatie Friesland –  Seo trainer –Samenwerking met OF-Connect

De samenwerking met OF en OF-Connect is op een bijzondere manier ontstaan: Ik kwam in contact met de technische afdeling van OF-Connect; een online systeem waarbij de ondernemer een communicatie-marketingsysteem krijgt waarbij 100% zichtbaarheidsgarantie een feit is. Dat wordt een systeem dat uit vier onderdelen bestaat: OF-Messenger, OF-Shopper, OF-Affilliate en OF-Webbooster. Achterliggende gedachte is dat je door slim gebruik van software allerlei data van websites en social media kunt combineren, waardoor je exact weet wat de klant op een bepaald moment nodig heeft.

Door deze vorm van zogenaamde ‘data driven sales’ kun je één op één communiceren, je kunt concrete producten en diensten verkopen en ook een winstmarge halen op de verkoop van producten en diensten van partners waar je mee samen werkt. Dat is een revolutionair systeem. Als Online Marketing en SEM specialist Drachten en Seo Trainer Nederland, help ik het team mee op het gebied van SEO en social media; zorgen dat websites waarop de diensten van het MKB worden aangeboden ook daadwerkelijk gevonden worden. En dat heeft zoals ik al zei alles te maken met leren denken hoe een klant denkt en in het internet zoekt. Toegepaste zoekmachine optimalisatie voor grote en klein bedrijven in Nederland maar ook internationaal.

Seo Trainer Nederland Jeroen Smid – Online Marketing en SEM specialist Drachten

Wat is zoekmachine marketing volgend wikipedia? 

Zoekmachinemarketing, ook wel bekend onder de Engelse term Search Engine Marketing is het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt bij zoekdiensten. Search Engine Marketing kan worden verdeeld in twee deelgebieden: Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Op 9 september organiseert OF de Pre-Launch van OF-Connect. Tijdens dit event laten we de ondernemers ervaren hoe eenvoudig ieder bedrijf zichzelf online zichtbaarder kan maken middels OF-Connect. Jeroen Smid, één van de top SEO professionals ter wereld, zal tijdens een live presentatie laten zien hou eenvoudig u als bedrijf altijd in de top 3 van Google komt te staan. Lees hier meer over het programma van Docent zoekmachine optimalisatie Friesland – Jeroen Smid en aanmeldmogelijkheid. Ik ontmoet u graag op 9 september.

Online Marketing en SEM specialist Drachten

Online Marketing en SEM specialist Drachten – Docent zoekmachine optimalisatie Friesland – Seo Trainer


Jeroen Smid
Docent Seo, Trainer SEO
Seo Trainer Nederland Jeroen Smid – Docent zoekmachine optimalisatie Friesland – Online Marketing en SEM specialist Drachten. Alles over Seo Trainer Jeroen Smid
Tussendiepen 21, co Digisaurus bv,  Drachten, 9206 AA, Nederland
info@seotrainer.info, Telefoon:0031645873905

Tijdens de presentatie nemen wij u mee op reis in de wondere wereld van relevante communicatie, online marketing en SEO (Search Engine Optimization) die uw bedrijf nog beter zichtbaar maken. Veel ondernemers denken dat zoekmachine optimalisatie alleen is weggelegd voor bedrijven met grote budgetten. OF-Connect bewijst het tegendeel. Door middel van de volgende onderdelen garandeert OF-Connect u meer zichtbaarheid op internet en dus meer omzet: OF-Messenger, OF-shopper, OF-Affiliate en OF-Webbooster. Uitlegt door Seo Trainer Jeroen Smid. nu boeken.

 

Summary
Seo Trainer Nederland Jeroen Smid - Docent zoekmachine optimalisatie Friesland - Online Marketing en SEM specialist Drachten
Article Name
Seo Trainer Nederland Jeroen Smid - Docent zoekmachine optimalisatie Friesland - Online Marketing en SEM specialist Drachten
Description
Seo Trainer Nederland Jeroen Smid - Docent zoekmachine optimalisatie Friesland - Online Marketing en SEM specialist Drachten. Alles over Seo Trainer Jeroen Smid
Author
Seo trainer - Onevision Holding AG